Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η συνάντηση του υπ.Δημάρχου Άργους - Μυκηνών με το Γεωργιανό Πρέσβη David Bakradze στο Άργος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ στα περιθώρια της εκδήλωσης του γεωργιανού πολιτιστικού συλλόγου “O Καύκασος”, όπου συμμετείχε και ο σύλλογος των Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”, συναντήθηκε με το Γεωργιανό Πρέσβη David Bakradze. 


Ο υποψήφιος δήμαρχος δέχθηκε από τον Πρέσβη πρόταση για αδελφοποίηση του Άργους με την Τυφλίδα της Γεωργία, την οποία συζήτησαν.


Επίσης συζητήθηκε η προσπάθεια διεύρυνσης των εμπορικών σχέσεων των δύο πόλεων με τη συνεργασία και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αργολίδας, για την οποία ο Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού άλλωστε είναι γνωστή η πρόθεση της Γεωργίας για οικονομική συνεργασία με την Ελλάδα.
Ο Γεωργιανός Πρέσβης υποσχέθηκε στον κ. Νικητόπουλο ότι μετά τις εκλογές θα υπάρχει συνάντηση, με την παρουσία εμπορικού ακόλουθου της Πρεσβείας της Γεωργίας, 

ώστε να συζητηθούν πιο εμπεριστατωμένα τα παραπάνω θέματα.

Ο κ. Νικητόπουλος από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι τα θέματα της αδελφοποίησης με την Τυφλίδα και η διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων είναι θέματα που θα απασχολήσουν το δημοτικό συμβούλιο την προσεχή περίοδο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου